Rólunk

Lochner Group

A Lochner Group, a dél-alföldi régió legmegbízhatóbb vagyonvédelmi szolgáltatója.

Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt.

Értékek nélkül minden vállalat üres intézmény csupán.

A Lochner Group, a dél-alföldi régió legmegbízhatóbb vagyonvédelmi szolgáltatója. Nagy utat tettünk meg mire a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. Társaságunk célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson. Ennek része Telekommunikációs üzletágunk.

Küldetésünk

Innovatív szolgáltatásainkkal ügyfeleink számára olyan megoldásokat nyújtani, hogy jobban, biztonságosabban élhessenek! Ez vezérli üzleti döntéseinket és mindennapi tevékenységünket. Ez az a vezérelv, amelyet büszkén hirdetünk. Így kívánunk pozitív hatást gyakorolni a társadalom egészére és Ügyfeleinkre, a helyi közösségekre, üzlettársainkra pedig egyénre szabottan.

Szakértelem
Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt. Tudjuk, hogy legjobbnak lenni nem kiváltság, hanem rengeteg befektetett energia. Kihívás, amely nap, mint nap arra ösztönöz bennünket, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk. Az emberek biztonságát szolgáljuk, ezért tudásunk felelős szakértelem. Magas hozzáértésünkkel és jártasságunkkal minden nap kivívjuk Ügyfeleink elégedettségét és megbecsülését.
Megújulás
Hisszük, hogy változás nélkül nincs jövő. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat, Ügyfeleink maximális elégedettségét elnyerve. Riasztástechnikai termékeink, kamerarendszereink mellett már elektromos kerítést,és biztonságtechnikai szoftver termékeket is kínálunk Ügyfeleink számára. A biztonságtudatos élet hírnökei vagyunk, minden problémára van egy megoldásunk.
Stabilitás
Élete során mindenki a biztonságra és az egyensúlyra törekszik. Több, mint 25 éves fennállásunk során ezt nyújtottuk minden Ügyfelünk számára, elnyerve ezzel hosszú távú lojalitásukat. Tudják, ha nálunk vásárolnak, a szakértői segítségen felül a kedvesség és a mosoly sem marad el… mert mi egy kicsit mások vagyunk.
Megfizethetőség
Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy cégünk életében a minőségi kiszolgálás és a megfizethetőség kéz a kézben járjanak. Versenyképes árainkkal mindenki számára elérhetővé tesszük a biztonságot.
Nekünk minden munkatársunk értékes
Mindannyian büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Nagyszerű munkahelyet teremtünk, ami vidám, őszinte és inspiráló. Olyan környezetben dolgozunk, ahol mindannyian hozzájárulunk a sikerhez, miközben önmagunk lehetünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a munkából.
Vevőink a legfontosabbak számunkra
Tudjuk, hogy sikerünk egyértelműen az embereken múlik: azokon, akik velünk dolgoznak és azokon, akik nálunk vásárolnak. Ügyfeleink számára a kényelem, a pontosság, megbízhatóság és a kedvező áron beszerezhető, minőségi termékek a legfontosabbak. Ezért számunkra is ez a fontos! Tanácsot adunk, inspirálunk és mosolygunk! Köszönetet mondunk minden Ügyfelünknek és segítünk nekik a legtöbbet kihozni a lehetőségeikből.
Úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak
Odafigyelünk a helyi közösségekre, és együtt érzünk az ott élőkkel. Segítőkészek és elkötelezettek vagyunk. Ügyfeleink megbíznak bennünk, mi pedig arra törekszünk, hogy soha ne okozzunk nekik csalódást.

6 verhetetlen érvünk van, hogy miért is érdemes csatlakozni a Lochner Group mobil flottájához

N
Nettó 1.100 Ft-os, 100%-ban lebeszélhető havidíj
N
Nettó 2,75 Ft-os percdíj, mellyel az alap havidíjból 400 percet tudsz telefonálni
N
Másodperc alapú számlázás
N
Korlátlan számú előfizetés azonos feltételekkel
N
Az előfizetők között díjmentes hívások
N
Az ingyenes beszélgetési lehetőség a családtagokra is kiterjeszthető