Kapcsolat

Beszéljük meg!

+36-30/436-5844
103-as mellék

Telefonszámunk

+36-30/436-5844 (103-as mellék)

Számláddal kapcsolatban

írj a mobilpartner@lochner.hu e-mail-címre

Küldj nekünk üzenetet

Írd meg kérdésed, mi 48 órán belül válaszolni fogunk.

Védjük együtt adataidat:

u

Miért jó ez nektek?

Flottaként olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Több 100 előfizetés érdekeit együtt érvényesítjük a Szolgáltatónál. Így tudjuk a kedvezményeket neked és magunknak is elfogadtatni, hogy nem csak páran, hanem több százan tartoznak a "családunkba".

u

Ki lesz a kapcsolattartóm?

A Lochner Group Telekommunikáció üzletágának vezetője, Geleta Liliána. Minden elérhetőséget és kapcsolatfelvételhez szükséges adatot megtalálsz hozzá a "Kapcsolat" menüpont alatt.
u

Melyik internetcsomag a legnépszerűbb?

A mobilinternet csomagok közül a 7GB adatforgalmat tartalmazó "Üzleti Mobilnet XL" csomagot választják a legtöbben. Ár-érték arányban a legnépszerűbb: 7GB adatforgalom, 2 600 forintért. Nincs túlforgalmazási díj és ha nem lenne elég, még mindig válthatsz 12 GB és 25 GB-os csomagra.

u

Hogyan tudok bekerülni a flottába?

Elsőként fel kell venned velünk a kapcsolatot. A folyamatot vázoljuk a "Tudnivalók" menüpont alatt, de mindent elmondunk neked a kapcsolatfelvétel során is. Legyen szó akár új telefonszámról, akár számhordozásról, a folyamat gördülékenyen és gyorsan zajlik, kellemetlen várakozások nélkül.

u

Mik a feltételek?

Apró betűk nélkül a következő: A kedvezmény igénybevételének feltétele 24 hónapos határozott idejű megállapodás megkötése, elektronikus számlázási mód és egyedi banki átutalással való fizetési mód elfogadása.
u

Mennyi a hűségidő?

A kedvezmény igénybevételének feltétele 24 hónapos határozott idejű megállapodás megkötése.